Boekhouder Borne

De beste adviseur voor uw financiën

Bent u op zoek naar een financieel adviseur die tevens uw boekhouding kan verzorgen voor uw bedrijf in Borne? Neem dan contact op met FiAdvies. Wij zijn de boekhouder in Borne die uw boekhouding kan verzorgen en die advies kan geven betreffende uw financiële zaken. Wij staan ondernemers in Borne bij in hun dagelijkse bedrijfsvoering, geven deskundig advies bij investeringen en personeelsbeleid en helpen starters in Borne met het opzetten van hun onderneming.

Voordelen van een goede boekhouder

FiAdvies ziet zichzelf niet zozeer als een boekhouder in Borne die alleen maar de rekeningen invoert in de boekhouding. Wij staan ondernemers bij in belangrijke vraagstukken zoals reorganisaties, investeringen en nieuwe bedrijfsplannen. Wij kunnen dat omdat wij als boekhouder veel ervaring hebben met deze vraagstukken. En als boekhouder zijn we uiteraard als geen ander op de hoogte van de financiële positie van onze cliënten.

Met ons een bedrijf opstarten

Wilt u de stap nemen om zelf een onderneming op te starten in Borne. Zorg dan dat u meteen vanaf het begin een boekhouder in de hand neemt die alles voor u kan verzorgen. Wij staan u bij in deze roerige periode waar u veel valkuilen kunt verwachten. Wij stellen samen met u het ondernemingsplan op en geven u advies over de rechtsvorm die u in uw geval het beste kunt gebruiken.

Tijdelijk een specialist van ons in uw bedrijf

Heeft uw boekhouding een hopeloze achterstand? Geen nood. Voor ons is geen enkele boekhouding hopeloos en wij zorgen ervoor dat uw boekhouding zo snel mogelijk weer in orde is met een boekhouder uit Borne die tijdelijk dagelijks binnen uw bedrijf de zaken op orde stelt. Tevens kunt u voor een langere periode een afspraak met ons maken voor een part time detachering waarbij de boekhouder bv. één middag in de week binnen uw bedrijf werkzaak is om de boekhouding op peil te houden.

Boekhouder Borne

Wat kan onze boekhouder voor u betekenen?

 • Geheel of gedeeltelijk voeren van uw administratie
 • Aangiften omzetbelasting
 • Samenstellen van de jaarrekening
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Begeleiden en adviseren op financieel en fiscaal gebied
 • Managementondersteuning
 • Periodieke rapportages en analyses
 • Salarisadministratie inclusief formaliteiten
 • Advies bij financieringen en investeringen
 • Advies bij financiële planning privé

Vraag vrijblijvend informatie aan!

  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag