Boekhouder Hengelo

Uw adviseur in al uw financiële zaken

Bent u als ondernemer actief en zoekt u een boekhouder in Hengelo die alles kan verzorgen voor uw boekhouding en daarbij ook uw adviseur kan zijn in al uw financiële zaken? Neem dan contact op met FiAdvies voor een vrijblijvend gesprek. Wij verzorgen de boekhouding van bedrijven maar geven ook deskundig advies aan onze cliënten wanneer er vraagstukken naar voren komen zoals investeringen, personeelsbeleid en bedrijfsmanagement. Met ons krijgt u een financieel partner die alles weet van uw bedrijf en mee kan denken met u als ondernemer.

De steun en toeverlaat voor de ondernemer

FiAdvies is meer dan een boekhouder in Hengelo alleen. Uiteraard is de boekhouding de basis van ons bedrijf maar we doen meer. Juist doordat wij met de boekhouding een uitstekend overzicht hebben in de staat van uw bedrijf kunnen wij ook adviseren. Zo kunnen wij adviseren welke kant uw bedrijf in Hengelo op moet gaan zodat u meer omzet en winst kan maken. We zien onszelf dan ook meer als een financieel expert in de ruimste zin van het woord.

Wij helpen u met opstarten

Gaat u de gewaagde stap nemen om zelf een bedrijf in Hengelo op te richten? Schakel ons dan in om u bij te staan in deze roerige periode. Onze boekhouder stelt samen met u het ondernemingsplan op en inventariseert welke rechtsvorm het beste is voor uw nieuwe bedrijf in Hengelo. En wanneer u met ons de start maakt dan bent u meteen vanaf de start zeker van een boekhouding die tip top in orde is.

Boekhouder Hengelo

Een boekhouder detacheren binnen uw bedrijf

Heeft u tijdelijk een boekhouder in Hengelo nodig omdat uw administratie een grote achterstand heeft? Laat ons dan een boekhouder bij u detacheren die alle problemen voor u oplost. Maak gebruik van de mogelijkheid om dagelijks uw financieel expert bij de hand te hebben voor een tijdelijke periode.

Wat kunnen wij allemaal verzorgen?

 • Geheel of gedeeltelijk voeren van uw administratie
 • Aangiften omzetbelasting
 • Samenstellen van de jaarrekening
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Begeleiden en adviseren op financieel en fiscaal gebied
 • Managementondersteuning
 • Periodieke rapportages en analyses
 • Salarisadministratie inclusief formaliteiten
 • Advies bij financierings- en investeringsvraagstukken
 • Advies bij financiële privé planningen

Bel ons op voor een afspraak

Heeft u een boekhouder in Hengelo nodig? Bel ons dan op voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs in Hengelo om samen met u door te nemen waar uw wensen liggen voor uw huidige boekhouding en wat onze boekhouder daarin kan bijdragen.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag