Boekhouder Lochem

De financiële specialisten

Heeft u een bedrijf in Lochem en zoekt u een specialist die uw boekhouding kan verzorgen en u ook bij kan staan in financiële vraagstukken? Neem dan contact op met FiAdvies. Wij zijn de boekhouder in Lochem die naast de standaard boekhoudwerkzaamheden ook advies leveren aan bedrijven Lochem inzake investeringen, bedrijfsplannen, reorganisaties en andere financiële vraagstukken. Wij zien onszelf als een verlengstuk van een bedrijf waarbij wij het als een taak zien om altijd voor de belangen op te komen van onze cliënten. Wij zijn ook de helpende hand voor startende ondernemers.

Financiële specialisten in de ruimste zin

FiAdvies vindt dat een boekhouder meer moet kunnen dan alleen maar facturen invoeren in een boekhouding. Wij vinden dat deze ook advies moet kunnen geven aan een bedrijf wanneer er belangrijke beslissingen genomen moeten worden die het financieel gebied raken. Wij weten als geen ander wat de financiële positie van het bedrijf is en daarom bieden wij ons aan als boekhouder in Lochem die meer kunnen dan alleen maar boekhouden.

Een vaste steun voor de starter

Gaat u een bedrijf beginnen in Lochem en zoekt u een boekhouder in Lochem die u bij kan staan in de periode van uw start? Wij willen graag die boekhouder zijn voor u. Wij stellen bedrijfsplannen op en nemen met de startende ondernemer door welke rechtsvorm het beste past bij de nieuwe onderneming. Wij zorgen ervoor dat de boekhouding vanaf de start meteen goed in orde is wat een enorm voordeel is.

Een boekhouder detacheren

Heeft uw boekhouding van uw bedrijf in Lochem een achterstand die welhaast hopeloos lijkt? Geen reden voor paniek want hopeloze boekhoudingen bestaan niet in onze optiek. Wij kunnen tijdelijk een boekhouder binnen uw bedrijf detacheren die vrij snel licht in de problemen kan brengen om de boekhouding weer in orde te maken.

Boekhouder Lochem

Wat kunnen wij allemaal verzorgen?

 • Geheel of gedeeltelijk voeren van uw administratie
 • Aangiften omzetbelasting
 • Advies bij financiële planning privé
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Begeleiden en adviseren op financieel en fiscaal gebied
 • Periodieke rapportages en analyses
 • Salarisadministratie
 • Advies bij financieringen en investeringen
 • Managementondersteuning
 • Samenstellen van de jaarrekening

Maak een afspraak met ons voor meer info

Zoekt u een boekhouder in Lochem die meer kan dan alleen facturen invoeren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met ons. Wij leggen u dan uit wat wij allemaal kunnen en wij rekenen u meteen voor wat de kosten zullen zijn wanneer u van onze diensten gebruik gaat maken.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag