Over ons

Over FiAdvies

FiAdvies is opgericht door Adrie Goedbloed. 25 Jaar lang bouwt hij expertise en ervaring op als assistent-accountant bij grote accountantskantoren en als administrateur en controller bij bedrijven in verschillende branches. Denk aan de zakelijke dienstverlening, de bouwsector, drukkerijen en meer. In 2007 neemt hij het heft in eigen handen en start zijn eigen kantoor. Met succes! Zijn ervaring en kennis blijken namelijk onmisbaar voor veel ondernemers én particulieren.

Maatwerk ondersteuning

FiAdvies staat voor maatwerk ondersteuning, grote ervaring, hoge kwaliteit en betaalbare diensten. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor een vertrouwelijke behandeling en strikte geheimhouding van iedere zaak. Met deze speerpunten heeft FiAdvies al talloze ondernemers , startende ZZP’ers en particulieren aan zich weten te binden.

FiAdvies blijft daarbij door middel van constante educatie op de hoogte van de veranderende wetgeving en kan daarnaast bouwen op een hecht netwerk van experts op het gebied van administratie en belastingzaken. Zo beschikken wij altijd over actuele informatie en leveren wij precies wat u nodig heeft.

Waarom kiezen voor ons?

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Mede daarom zijn wij in staat maatwerk te leveren en snel in te spelen op veranderingen in uw bedrijfsvoering en/ of uw persoonlijke omstandigheden.

Jarenlange ervaring op het gebied van administratie en belastingzaken stelt ons in staat u op een breed gebied te ondersteunen en van deskundig advies te voorzien.

Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van de steeds veranderende belastingregelgeving. U loopt daardoor geen fiscale voordelen mis.

FiAdvies

Direct Contact

Geïnteresseerd in onze diensten

Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden